PALVELUT

Meiltä saat sekä kampaamo- että parturileikkaukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee sinulle aina huolellisen konsultaation ja osaa auttaa sinua valitsemaan sekä toteuttaa haluamasi mallin, oli se sitten klassinen tai viimeisimpiä trendejä noudatteleva. Leikkauspaketteihimme kuuluu aina pesu, leikkaus sekä viimeistely, mutta tarjolla on kiireisimmille myös esimerkiksi koneajo tai pitkien hiusten tasausleikkaus ilman pesua

Wellan hiusvärejä käyttäen voimme luoda hiuksiisi upeita ja yksilöllisiä värjäyksiä. Meiltä saat kattavasti värjäykset tyviväristä monivärjäyksiin sekä lisäksi pesupaikalla tehtävät Glossing- ja  Shading –pikaväripalvelut. Kun tavoitteena ovat tasaisen väriset hiukset, löydät meiltä värisetit, kun taas monivivahteiseen lopputulokseen, kuten trendikkääseen balayage värjäykseen moniväripaketit. Halutessasi raikastaa hiusten sävyä tai häivyttää hieman harmaita meiltä löytyy myös pikaväripalveluja, joita on helppo ja nopea tehdä pesupaikalla vaikkapa värjäyskäsittelyjen välissä. Lisäpalveluna värjäyksiimme voidaan yhdistää Wellaplex –käsittely, joka vähentää hiuksen rakennevaurioita.  

Luonnollisena ja ekologisena vaihtoehtona meiltä löytyy IdHAIR Botany kasviväri. Punaisiin ja lämpimän ruskeisiin keskittyvä kasvivärisarja on saatavilla 10 kauniissa sävyssä.

Emme värjää alle 16-vuotiaita.

Kampaamossamme tehdään hiuksen rakennekäsittelyjä sekä kiharaisen että suoran lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kiharan kiharuutta voidaan säädellä rullakoon avulla, jolloin sekä pienemmät että suuremmat kiharat onnistuvat. Hankalaa tai pörröistä hiusta voidaan taltuttaa suoristuskäsittelyllä. 

Meiltä saat kampaukset sekä arkeen että juhlaan. Arkeen voimme luoda hiuksiisi fööni- tai pikakampauksen. Juhlavampiin tilaisuuksiin toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisia juhlakampauksia. Morsiuskampaukset varataan joko paikan päällä tai puhelimitse. 

Meillä on tarjolla paljon erilaisia hoitokäsittelyjä ja ammattilaisemme osaavat valita juuri sinulle sopivan hoidon tarpeidesi pohjalta. 

Wella System Professional  -tehohoito tehdään yksilöllisesti asiakkaan tarpeista riippuen. Hoitoon sekoitetaan tehokas hiusnaamio sekä Infusion –tippoja, jolloin saadaan hoidettua tehokkaasti jopa kahta hiusten ongelmaa, kuten kuivuutta ja kiillottomuutta, samaan aikaan. 

Liquid Hair –hoito nimensä mukaisesti toimii nestemäisen hiuksen tavoin täyttäen hiuksissa olevia rakennevaurioita. Erityisesti runsaasti käsitellyt hiukset hyötyvät tästä hoitokäsittelystä.  

Hiuspohja olisi hyvä silloin tällöin kuoria samaan tapaan kuin muukin iho. Terveet ja hyväkuntoiset hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta. Me tarjoamme tähän tarkoitukseen Nioxin –hedelmähappokuorinnan, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hiuspohjasta tehokkaasti. Kuorintaa ei suositella otettavaksi värikäsittelyn yhteydessä. 

WellaPlex –hoitokäsittelyn avulla voidaan korjata ja ehkäistä hiuksen rakennevaurioita. Eteenkin runsaasti käsiteltyjen tai hentojen hiusten hoitoon tämä hoito soveltuu täydellisesti.  

Teemme myös kulmien muotoiluja pinsettejä käyttäen sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Siistit kulmat ja ripset kohottavat ilmettä ja ovat loistava valinta esimerkiksi aurinkolomalle lähtiessä, kun ripsiä ja kulmia ei helteessä aina viitsi ehostaa. 

ERIKOISPALVELUT

(varataan aika paikan päällä tai puhelimitse parhaan konsultaation takaamiseksi)

Meille on kunnia olla osa päivääsi ja toteuttaa unelmiesi morsiuskampaus. Meikkaaja-maskeeraaja Riikalta tai kosmetologeiltamme saat myös morsiusmeikin saman katon alta. Morsiuspalveluihin kuuluvat aina suunnittelu ja koekäynnit. Tarjoamme myös sulhasen ehostuksen.  

Meiltä saat myös hiustenpidennykset ja –tuuhennukset teippi-, sinetti- ja letitystekniikoilla. Varaa pidennyskonsultaatio tai tule käymään liikkeellämme, niin katsotaan juuri sinulle paras vaihtoehto. 

Hinnasto

Tutustu hinnastoomme ja valitse itsellesi sopiva palvelu. Meiltä saat S-Etukortilla Bonusta.

Ajanvaraus

Näppärän ajanvarausjärjestelmän kautta löydät vapaana olevat aikamme. Varaa aikasi heti.

Yhteystiedot

Tarjoamme kattavat valikoiman parturi-kampaamopalveluja, joten jätä hiuksesi huoleksemme.