PALVELUT

Sokos Hyvä Olo -kauneushoitolan ripsipidennykset ovat puhtaita, kestäviä kuituripsiä, jotka liimataan omaan yksittäiseen ripseen. Ripset ovat jatkuvasti eri kasvuvaiheessa. Kuidut pyritään liimaamaan aina ensin lyhyimpiin, kasvuvaiheen alussa oleviin ripsiin, jolloin kuitu kestää ripsessä koko ripsen elinkaaren ajan. Kuituja laitetaan myös pidempiin lepovaiheessa oleviin ripsiin, vaikka kuidut eivät kestäkään rivistössä tällöin yhtä pitkään, kun kasvuvaiheessa olevissa ripsissä. Näin ripsistä saadaan luonnollisen näköiset. Ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen  mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Kuituja kiinnitettäessä ei voida tietää, missä vaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia, että rivistöstä saattaa tippua jo seuraavina päivinä muutamia kuituja. Huolto tulisi suorittaa noin 2-4 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Luonnollisen tuloksen saavuttamiseksi ripsiä laitetaan noin 60-140/silmä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Lopputuloksen määrittää kuitujen kaarevuus, paksuus ja pituus.  Asiakkaan ripset pyritään täyttämään aina täyteen, eli jokaiseen yksittäiseen omaan ripseen laitetaan yksi yksittäinen kuitu.

Volyymiripsissä erittäin ohuita kuituja (0,07-0,10) kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa. Viuhkassa on 2-7 kuitua, kuidut ovat kuitenkin irrallisia ja viuhka luodaan asiakkaalle vasta laitto vaiheessa. Näin voimme taata asiakkaille joko luonnollisen tai näyttävän tuuhean lopputuloksen riippumatta omien ripsien määrästä, toteuttamalla hänen toiveensa. Pystymme myös tasapainottamaan kohtia joihin ei omia ripsiä kasva. Pehmeät kuidut eivät juurikaan poikkea omista ripsistä, joten oikein laitettuna ne ovat luonnollisen ja miellyttävän tuntuiset ripsirivistössä. Kuidut volyymiripsissä kiinnitetään hieman erilaisella tekniikalla mitä perinteisessä ripsienpidennyksessä, pysyvyys kuitenkin on sama. Huoltoväli voi joissakin tapauksissa olla jopa hiukan pidempi mitä perinteisessä ripsienpidennyksessä, koska selkeitä koloja ei missään vaiheessa pääse muodostumaan ripsirivistöön kuitujen viuhkamaisuuden ansiosta. 

Sokos Hyvä Olo -kauneushoitola käyttää asiakastöissään korkealaatuisia Labina Permanent Line –kestopigmentointi välineitä ja koneita. LaBina Permanent Line on 30-vuotta vanha saksalainen perheyritys. Tuotteita kehitetään jatkuvasti alan korkeimpien vaatimusten mukaisesti ja uudet koneet ja neulat ovat tällä hetkellä mahdollistaneet ainutlaatuisen uuden työskentelytavan ja mallin. Pigmentit eivät sisällä metalleja (iron oxid) eivätkä alkoholia. Nämä muutokset vähentävät allergiariskejä ja parantavat väripigmentin säilyttämistä luonnollisempana ja haalistumista tasasävyisenä.

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading –toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa, ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät nimittäin ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12 kuukauden jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 10 kuukauden jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Touchup ei satu, se saa vain kulmasi näyttämään entistäkin paremmalta. 

Ajanvaraus

Varaa hetki hemmottelulle silloin, kun se sinulle sopii. Ajanvarausjärjestelmämme toimii vuorokauden ympäri.

Hinnasto

Olemme koonneet palvelut ja niiden hinnat eri kategorioiden alle. Meiltä saat S-Etukortilla Bonusta.

Ota yhteyttä

Ammattilaisemme toteuttavat hemmottelevia hoitokokonaisuuksia, joten tule meille rentoutumaan.