Miten valita oikea hiushoito valikoimasta?

HIUKSEN valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyjä. Hoidot räätälöidään aina asiakkaan hiuksille sopiviksi. Varaa aika tehohoitoon, jos kärsit esimerkiksi hilseilevästä hiuspohjasta, kuivista hiuksista tai haluat vain hemmotella itseäsi pitkällä hiuspohjanhieronnalla. Hoitokäsittelyn voi varata yksittäisenä palveluna tai lisäpalveluna muun palvelun yhteyteen.

Räätälöity hoito soveltuu kaikille:
  • System Professional – hoitokäsittelyt tarjoavat yksilöllistä ja kohdennettua hoitoa sinun hiuksillesi. Hiuksesi sisältävät ainutlaatuisia lipidejä, jotka määrittävät muun muassa hiusten kimmoisuuden, kuitujen terveyden ja herkkyyden. Hiuksesi ovat siis yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjälkesi. System Professional on ensimmäinen koodattu hoitojärjestelmä, joka muodostaa hiuksillesi henkilökohtaisen energiakoodin, eli räätälöidyn hoitosuunnitelman, joka saa hiuksesi tuntumaan uudelleensyntyneiltä. Menetämme lipidejä aivan liian helposti päivittäisessä käytössä, jolloin hiukset ovat haavoittuvia ja heikkoja. Hoitojen patentoitu teknologia perustuu lipidien voimaan, jotka toimivat sementin tavoin sitoen hiusten keratiinin ”rakennuspalikoita” yhteen sisältä käsin. Yksilöllinen energiakoodisi on yksi yli 174 miljoonasta mahdollisesta yhdistelmästä.
Vaalennuksiin ja hauraiden hiusten värjäykseen:
  • Wellaplex  hoidon ainutlaatuinen teknologia ennaltaehkäisee hiusten katkeilua ja korjaa hiusten rakennevaurioita. Hoito tekee hiuksista vahvemmat, joustavammat ja helpommin hallittavat luoden uusia sidoksia hiuksiin. Hoito soveltuu erityisesti vaalennusten ja hauraiden hiusten värjäykseen. Lisäksi hoito soveltuu asiakkaille, jotka haluavat kasvattaa hiuksia. Wellaplex-hoito on kolmevaiheinen: Kaksi ensimmäistä vaihetta tehdään kampaamossa. Kolmas vaihe on hoidon tehostaminen ja ylläpitäminen kotihoitotuotteen avulla, jota suositellaan käyttämään kerran viikossa.
Hiuspohjan puhdistukseen ja hyvinvointiin:
  • Nioxin Scalp Renew – hedelmähappokuorinta elvyttää ja uudistaa hiuspohjan elinvoimaiseksi.  Muotoilutuotteiden jäämät ja hiuspohjantali voivat tukkia hiustupen ja estää hiusten normaalia kasvua. Nioxin – kuorinta vauhdittaa hiusten kasvua aktivoiden hiuspohjan verenkiertoa ja puhdistaen hiuspohjasta epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon sekä liiallisen talin. Virkistävä kuorinta sopii täydellisesti myös hilseilevän ja kutisevan hiuspohjan hoitoon. Tätä käsittelyä tituleerataankin päänahan kasvohoidoksi, jota suosittelemme jokaisen ottamaan vuoden aikojen vaihtelun mukaan noin 4 kertaa vuodessa. Kuorintaa ei suositella otettavaksi värikäsittelyn yhteydessä.

Voit varata huoletta ajan mihin tahansa hoitokäsittelyyn, sillä parturi-kampaajamme valitsevat aina paikan päälle sinulle parhaiten soveltuvan hoidon, vaikka varaus olisikin tehty eri hoitopalvelulle.